29 Kasım 2009 Pazar

İki Yıl Sonra

2012 filmini izleyenler için süper macera ! sıkı durun ! heyecan , aksiyon , korku , dehşet hepsi bu macerada !


Serdar hindistandaki bilim adamı arkadaşı ile telefonda bilgi alışverişi yaptığında artık çok geçti , dünyanın sonu geliyordu.Hemen metrocityden fırlayıp beşiktaş minibüsüne atladı.Beşiktaşta bulunan ve herşeyden habersiz olan Ahmet ve Cihanı kurtarması gerekiyordu ! Minibüsteyken ahmeti arayıp olanları anlattı.'hemen bulunduğunuz yerden çıkın,sizi almaya geliyorum çabuk olun!'.


Ahmet bu acil uyarıyı dikkate almayıp kasiyere ' ben bide sarımsaklı mayonezle buffalo sos alabilir miyim?' diye sordu.Tam o esnada acı bir frenle minibüs burger'ın içine daldı.Aynı anda büyük bir sartıntı başlamıştı ve her şey yerle bir oluyor, insanlar çığlık çığlığa bağırıyordu.


Minibüse zar zor kendilerini atan Ahmet ve Cihan olan biteni anlayama çalışırken camdan dışarı bakıyorlardı.Koskoca barbaros bulvarı ortadan ikiye ayrılmıştı...'Bize uçak lazım,uçak bulmamız gerek' dedi serdar.Bunun tek bir yolu vardı.Oda havaalanında staj yapan arkadaşı Behlül'dü.


Vefalı dostları Behlül çoktan bir uçak hazırlamış arkadaşlarının gelmesini bekliyordu.4'lü birbirlerine kavuşup bu cehennemden kurtulmak için uçağa bindiklerinde kimsenin uçak kullanmayı bilmediğini anladılar.Oracıkta öldüler.


SON.

1 yorum:

  1. Süper akıcı bir hikaye , müthiş bir anlatım , sarsıcı bir son...

    The Times

    YanıtlaSil